TeslaPad - bežični punjač za iPhone i Android

Bez spajanja na kabel napunite mobitel točno koliko treba

43.98 €
21.99 €

PLAĆANJE POUZEĆEM

Besplatna poštarina

Potpuno sigurna kupnja uz mogućnost povrata bez pitanja

Napunite svoj mobitel taman onoliko koliko mu treba: bežično, bez preopterećenja baterije i nepotrebnog trošenja energije!

Ako su vam dosadili standardni punjači za mobitel, predstavljamo vam revoluciju u svijetu punjača - TeslaPad bežični punjač za iPhone i Android mobitele!

PRAKTIČNIJI OD STANDARDNOG PUNJAČA

Nema nikakvih spajanja mobitela na punjač – samo ga položite na njega! Napunit će ga učinkovitije od standardnog punjača zahvaljujući Qi induktivnoj tehnologiji punjenja s učinkovitim idle modom koji neće bespotrebno trošiti struju i preopteretiti bateriju.

BRZO I NEOGRANIČENO PUNJENJE

Iznimno brzo punjenje baterije je jedna od najvećih prednosti TeslaPad punjača. Možete ga koristiti neograničeno puta i punjač će svaki put iznova i iznova napuniti bateriju besprijekorno i bez preopterećenja. Napunit će ju točno onoliko koliko je potrebno!

SVJETLOSNI INDIKATOR

Kada stavite mobitel na punjač, LED svjetlo će početi treperiti što označava početak punjenja baterije. Kada se baterija napuni, skinite mobitel s punjača. Koristite mobitel dok se baterija ne isprazni pa ga ponovno vratite na punjač.

PUNI KROZ MASKU

Današnje zaštitne maske za mobitele su iznimno tanke pa nema potrebe da ih skidate kada želite napuniti bateriju. Samo uključite TeslaPad u USB ulaz putem USB kabela i položite mobitel s tankom maskom na krug koji se nalazi na punjaču. Punjenje će početi istog trenutka!

Baterija mobitela se prečesto prazni? Zaboravite na nepraktične kabele punjača!

Punjenje mobitela je radnja koju obavljamo svaki dan. Sada je značajno olakšana jer nema više traženja punjača i spajanja s kabelima koji se često zapetljaju.

POŠTEDJET ĆE VAS SAGIBANJA I KABELA

Punjenje počinje jednim pokretom ruke! Dovoljno je da spustite svoj mobitel na TeslaPad punjač i vaš posao je završen - nema više spajanja mobitela na kabel niti sagibanja da stavite punjač u utičnicu.

NEĆE PREOPTERETITI BATERIJU

Poznato je da se iPhone mobiteli prečesto moraju puniti jer im se baterija prazni brže od drugih mobitela, ali sada ne brinite o oštećivanju iste. Punjenje automatski prestaje kada se baterija napuni 100 %.

BEZ STRAHA OD PREGRIJAVANJA I KRATKIH SPOJEVA

Kompaktni bežični punjač TeslaPad se ne pregrijava niti može izazvati kratki spoj. Punjenje počinje one sekunde kada postavite mobitel na centar punjača, a prestaje kada je baterija napunjena 100 %. Ne postoji način da se mobitel ili baterija oštete!

TeslaPad - bežični punjač za iPhone i Android

Još samo 5 artikala na zalihi Prodan 71 komad u posljednja 24 sata 150 ljudi trenutno gleda ovaj proizvod

Bežični punjač za iPhone i Android mobitele je uređaj koji će vam olakšati svakodnevicu – samo spustite mobitel na punjač, bez spajanja na kabel, i punjenje će početi!

Proizvod nije dostupan u trgovinama!
Ocjena 4,7 / 5
Količina:

1x  21.99€ /kom

Top odabir

2x  14.49€ /kom

Super ušteda

3x  11.99€ /kom

43.98€
21.99€
Besplatna poštarina

Tehničke specifikacije:

Opis:

Jednostavan, kompaktan punjač koji puni mobitel bez kabela. Praktičan je i od vas traži samo da spustite mobitel na njega nakon čega proces punjenja počinje istog trenutka.

Kompatibilnost:

Kompatibilan je sa svim mobitelima koji podržavaju Qi bežično punjenje.

Tip punjenja:

Bežično, Qi standard

Izvor napajanja:

USB

Boja:

Crno-crvena

Paket:

U pakiranju dolazi 1 x TeslaPad bežični punjač za iPhone i Android, 1 x kabel i upute za upotrebu.

Upotreba:

Svaki put kada vam se isprazni baterija, doma ili na putovanjima.

Način upotrebe:

Kada se baterija mobitela isprazni, spustite mobitel centrirajući krug na punjaču. Punjač treba biti spojen s USB ulazom putem USB kabela.

100% kupovina bez rizika

Možete nam vratiti proizvod i vratit ćemo vam vaš novac, bez dodatnih pitanja.

Kamo da pošaljemo Vašu narudžbu?

Obrazac za narudžbu

44-dnevno jamstvo na povrat novca

U slučaju da proizvod iz bilo kojeg razloga ne ispunjava tvoja očekivanja, jednostavno nam se javi i vratit ćemo ti novac.
1x

 21.99€ /kom

Top odabir
2x

 14.49€ /kom

Super ušteda
3x

 11.99€ /kom

Kontakt podaci
Obavezno unijeti ime i prezime
Obavezna informacija
Adresa dostave
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija

Paket se dostavlja iz EU skladišta

Obavijest o isporuci

Unatoč izvanrednim okolnostima naša trgovina posluje normalno. Međutim, zbog povećanog broja narudžbi kuriri kasne s pravovremenom dostavom. Zato očekuj da će pošiljka stići kasnije od predviđenog. Ubrzano radimo na rješavanju ovog problema. Hvala i nadamo se da ćeš nas podržati te preuzeti svoj paket čak i ako kasni.

¡Tu pedido está protegido contra el coronavirus!

Realizamos entregas seguras sin contacto y respetamos todas las medidas de protección que suponen el uso de mascarillas y guantes. Además, regularmente realizamos la desinfección de manos, paquetes, depósitos y otros espacios. Debido a todos estos protocolos, pueden ocurrir demoras y les agradecemos su compresión.

43.98 € 21.99 € -%
Besplatna poštarina!
Pošaljite mi odmah

Danas naručiš, utorak 20.08 dobivaš!

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje. Cijena važi za paket proizvoda i knjige

Ne propusti ovu sjajnu priliku i uzmi jedan od naših ekskluzivnih paketa iznenađenja za samo 5.97€, čija je minimalna vrijednost u redovitoj prodaji 30€.


Narudžba

100% sigurna kupovina

Dostava za 3-4 radna dana

DPD

44 dana povrat novca