RoboUsb - 3 u 1 magični USB

Mali uređaj koji ispunjava sve vaše zahtjeve

39.98 €
19.99 €

PLAĆANJE POUZEĆEM

Besplatna poštarina

Potpuno sigurna kupnja uz mogućnost povrata bez pitanja

Da vas nikad više ne zaboli glava zbog manjka memorije na vašem pametnom mobitelu!

Ako ste obratili pozornost na svijet USB-a, možda ste čuli za najnoviji i najbolji dosad – RoboUsb 3 u 1 magični USB. Ako niste, predstavljamo vam ovaj USB koji dolazi da spasi vaš dan!

ISTODOBNO ČITAČ KARTICA I USB

Ovo je čitač memorijskih kartica koji je istodobno i USB sa standardnim ulazom USB 2.0 (tip A) i mikro USB ulazom (tip B). Kompatibilan je sa svim tabletima i mobitelima koji podržavaju OTG funkciju. Karakterizira ga velika brzina prijenosa!

MEMORIJA VELIKOG KAPACITETA

Uređaj podržava SD, SDHC, SDXC, MicroSD memorijske kartice do 64 GB. Omogućuje čitanje podataka s memorijske kartice i upisivanje podataka na nju.

KOMPATIBILAN S VEĆINOM UREĐAJA

RoboUsb - 3 u 1 magični USB je pogodan za prijenos različitih vrsta datoteka. Kompatibilan je s računalima s USB/mikro USB ulazima, tabletima i mobitelima koji podržavaju OTG funkciju te sustavima Windows 10.8.7, Vista, XP, Mac 10.4.6 itd

VISOKOKVALITETNA ABS PLASTIKA

Izrađen je od čvrste i žilave ABS plastike vrhunske kvalitete. RoboUsb je specifičan zbog toga što na prvi pogled izgleda jednostavno, a onda iznenadi mnoštvom funkcija koje je u stanju vršiti. Kompaktan je i malen pa ga možete ponijeti svuda sa sobom.

Velika brzina kopiranja i preuzimanja datoteka!

Stanite u kraj nemalom broju pametnih mobitela koji dolaze s proporcionalno malo ugrađene memorije. Sada ju je moguće proširiti ovim uređajem koji je istodobno USB i čitač memorijskih kartica.

PROŠIRITE ZAČAS MEMORIJU MOBITELA

Ovo je inovativni način proširenja memorije na vašem mobitelu kada ponestane prostora na istom. Riješite problem s pohranom podataka pomoću RoboUsb 3 u 1 magičnog USB-a i čitača kartica.

DUGO ĆE VAS SLUŽITI

Zahvaljujući zaštitnim poklopcima, ulazi na vašem USB-u bit će zaštićeni od prašine i oštećenja. Dugo će vas služiti pa nećete morati razmišljati o kupovini drugog. Uštedite novac pomoću RoboUsb-a.

ZNAČAJNA UŠTEDA VREMENA

Odlikuje se velikom brzinom čitanja podataka s memorijskih kartica i njihovim kopiranjem na iste. To znači da ćete za kratko vrijeme izvršiti prijenos željenih datoteka s mobitela na memorijsku karticu i obratno.

RoboUsb - 3 u 1 magični USB

Još samo 5 artikala na zalihi Prodan 71 komad u posljednja 24 sata 150 ljudi trenutno gleda ovaj proizvod

Odlikuje se istodobno modernim dizajnom i multifunkcionalnošću.

Proizvod nije dostupan u trgovinama!
Ocjena 4,7 / 5
Količina:

1x  19.99€ /kom

Top odabir

2x  12.99€ /kom

Super ušteda

3x  10.66€ /kom

39.98€
19.99€
Besplatna poštarina

Tehničke specifikacije:

Opis:

RoboUsb 3 u 1 magični USB – brzi čitač kartica pogodan za prijenos različitih vrsta datoteka. Kompatibilan je s većinom uređaja te ima veliku brzinu čitanja i kopiranja podataka.Pomaže da oslobodite memoriju svog mobitela.

Materijal:

Čvrsta i žilava ABS plastika.

Podržani sustavi:

Windows 10.8.7, Vista, XP, Mac 10.4.6 itd.

Memorijske kartice:

SD, SDHC, SDXC, MicroSD

Paket:

U pakiranju dolazi jedan RoboUsb 3 u 1 magični USB.

100% kupovina bez rizika

Možete nam vratiti proizvod i vratit ćemo vam vaš novac, bez dodatnih pitanja.

Kamo da pošaljemo Vašu narudžbu?

Obrazac za narudžbu

44-dnevno jamstvo na povrat novca

U slučaju da proizvod iz bilo kojeg razloga ne ispunjava tvoja očekivanja, jednostavno nam se javi i vratit ćemo ti novac.
1x

 19.99€ /kom

Top odabir
2x

 12.99€ /kom

Super ušteda
3x

 10.66€ /kom

Kontakt podaci
Obavezno unijeti ime i prezime
Obavezna informacija
Adresa dostave
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija

Paket se dostavlja iz EU skladišta

Obavijest o isporuci

Unatoč izvanrednim okolnostima naša trgovina posluje normalno. Međutim, zbog povećanog broja narudžbi kuriri kasne s pravovremenom dostavom. Zato očekuj da će pošiljka stići kasnije od predviđenog. Ubrzano radimo na rješavanju ovog problema. Hvala i nadamo se da ćeš nas podržati te preuzeti svoj paket čak i ako kasni.

¡Tu pedido está protegido contra el coronavirus!

Realizamos entregas seguras sin contacto y respetamos todas las medidas de protección que suponen el uso de mascarillas y guantes. Además, regularmente realizamos la desinfección de manos, paquetes, depósitos y otros espacios. Debido a todos estos protocolos, pueden ocurrir demoras y les agradecemos su compresión.

39.98 € 19.99 € -%
Besplatna poštarina!
Pošaljite mi odmah

Danas naručiš, utorak 20.08 dobivaš!

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje. Cijena važi za paket proizvoda i knjige

Ne propusti ovu sjajnu priliku i uzmi jedan od naših ekskluzivnih paketa iznenađenja za samo 5.97€, čija je minimalna vrijednost u redovitoj prodaji 30€.


Narudžba

100% sigurna kupovina

Dostava za 3-4 radna dana

DPD

44 dana povrat novca