Muški modni novčanik Parker

Dizajniran i skrojen po muškom ukusu i potrebama

43.98 €
21.99 €

PLAĆANJE POUZEĆEM

Besplatna poštarina

Potpuno sigurna kupnja uz mogućnost povrata bez pitanja

Zaboravite na nabrekle džepove, nepraktične novčanike i glomazne torbe!

Nijedan muškarac ne izgleda muževno kada zbunjeno i živčano traži novac po džepovima ili kopa po torbici kako bi pronašao osobna dokumenta. Da bi se izbjegle ove scene, dizajniran je novčanik koji će pomoći muškarcu da uvijek izgleda kao da ima sve pod kontrolom.

3 X UČINKOVITIJI OD OBIČNOG NOVČANIKA

Standardni novčanici nemaju dovoljno pregrada za stvari koje su muškarcu potrebne svaki dan. Ako sve te stvari i uspijete staviti u standardni novčanik, on će postati jako debeo, izgledat će ružno i deformirano, i nećete ga uspjeti ugurati u džep. Parker muški novčanik će uvijek izgledati elegantno i „po mjeri”!

PRAKTIČNIJI OD TORBICE

U torbice stane mnogo stvari, ali često ne možete pronaći novac ili osobne dokumente. Ili jednostavno ne želite nositi torbu. U Parker novčanik stanu papirni novac, kovanice, osobna dokumenta i kartice. Patentni zatvarač i kopča će sve držati na okupu bez mogućnosti ispadanja. Rajsferšlus i kopča će sve držati na okupu bez mogućnosti ispadanja.

STANDARDNI IZGLED, FUNKCIONALNIJA UNUTRAŠNJOST

Iako muški novčanici uglavnom izgledaju isto, ovaj se ističe po najvažnijoj stavci. Unutrašnjost ima broj pregrada kao većina novčanika, ali su raspoređene tako da korisniku budu pregledne i funkcionalne. Tematski su odvojene, a dobar raspored je zaslužan što se novčanik „ne udeblja” kada se napuni.

BRZO PRONALAŽENJE NOVCA I DOKUMENATA

Zahvaljujući potpunoj preglednosti unutrašnjosti Parker novčanika, iz prvog pokušaja se mogu pronaći željena kartica ili osobni dokument. Pored toga, papirni novac je odvojen u poseban odjeljak, a za kovanice je predviđena posebna pregrada osigurana patentnim zatvaračem.

Mnoštvo pregrada u novčaniku do sada nije značilo 100 % lako pronalaženje platne kartice ili osobnog dokumenta

Ako ste do sada uvijek birali novčanike prema broju pregrada, nadajući se boljoj funkcionalnosti i preglednosti, vaša potraga je okončana!

PRONAĐITE KARTICU ILI OSOBNU U 2 SEKUNDE

Ako ste prije gubili puno vremena na pronalaženje platne kartice ili osobne iskaznice, sada je tome došao kraj. Savršeno podijeljena unutrašnjost Parker novčanika omogućit će vam da u samo 2 sekunde pronađete papirni ili kovani novac, osobnu iskaznicu, platnu karticu, vozačku dozvolu ili što god vam bude trebalo.

ŠTEDI VRIJEME I NOVAC

Zahvaljujući savršeno, tematski podijeljenim pregradama za osobna dokumenta, novac i kartice, 2 sekunde će biti dovoljne da ih pronađete. Jedna sekunda da otvorite novčanik, druga da izvučete željenu stvar. Novac ćete uštedjeti tako što više nećete kupovati nefunkcionalne novčanike i glomazne torbe.

NAJKORISNIJI SUPUTNIK KROZ ŽIVOT

Parker novčanik je jedna od onih stvari koje morate koristiti svaki dan. Novac i brojne platne kartice, te osobna dokumenta uvijek trebaju biti nadohvat ruke. Ovaj novčanik vam omogućava da ih uredno rasporedite i pronađete iz prvog pokušaja. Zaboravite na duge potrage po torbi i džepovima te na nabrekle novčanike.

Muški modni novčanik Parker

Još samo 5 artikala na zalihi Prodan 71 komad u posljednja 24 sata 150 ljudi trenutno gleda ovaj proizvod

Muški modni novčanik je jedini novčanik koji doista služi svom vlasniku. Pored toga što, kao i standardni novčanici, nosi stvari na jednom mjestu, on ih razvrstava na najjednostvaniji i korisniku pregledan način.

Proizvod nije dostupan u trgovinama!
Ocjena 4,7 / 5
Količina:

1x  21.99€ /kom

Top odabir

2x  14.49€ /kom

Super ušteda

3x  11.99€ /kom

43.98€
21.99€
Besplatna poštarina

Tehničke specifikacije:

Opis:

Muški modni novčanik – najpregledniji novčanik zahvaljujući pregradama koje su dizajnirane tako da u svakom momentu imate sve nadohvat ruke – tematski raspoređeno.

Materijal:

Poliuretan.

Boja:

Crna.

Dimenzije:

12 cm x 10 cm x 2 cm

Paket:

U pakiranju dolazi 1 x Muški modni novčanik.

Upotreba:

Za svakodnevnu upotrebu jer osigurava lakoću korištenja i pregledno nošenje papirnog i kovanog novca, osobnih dokumenata i platnih kartica.

Način upotrebe:

Rasporedite u pregrade novčanika sve što vam je potrebno, od sitnog do krupnog novca, platnih kartica i osobnih dokumenata. Nikad više ne gubite dragocjeno vrijeme tražeći neki od njih!

100% kupovina bez rizika

Možete nam vratiti proizvod i vratit ćemo vam vaš novac, bez dodatnih pitanja.

Kamo da pošaljemo Vašu narudžbu?

Obrazac za narudžbu

44-dnevno jamstvo na povrat novca

U slučaju da proizvod iz bilo kojeg razloga ne ispunjava tvoja očekivanja, jednostavno nam se javi i vratit ćemo ti novac.
1x

 21.99€ /kom

Top odabir
2x

 14.49€ /kom

Super ušteda
3x

 11.99€ /kom

Kontakt podaci
Obavezno unijeti ime i prezime
Obavezna informacija
Adresa dostave
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija

Paket se dostavlja iz EU skladišta

Obavijest o isporuci

Unatoč izvanrednim okolnostima naša trgovina posluje normalno. Međutim, zbog povećanog broja narudžbi kuriri kasne s pravovremenom dostavom. Zato očekuj da će pošiljka stići kasnije od predviđenog. Ubrzano radimo na rješavanju ovog problema. Hvala i nadamo se da ćeš nas podržati te preuzeti svoj paket čak i ako kasni.

¡Tu pedido está protegido contra el coronavirus!

Realizamos entregas seguras sin contacto y respetamos todas las medidas de protección que suponen el uso de mascarillas y guantes. Además, regularmente realizamos la desinfección de manos, paquetes, depósitos y otros espacios. Debido a todos estos protocolos, pueden ocurrir demoras y les agradecemos su compresión.

43.98 € 21.99 € -%
Besplatna poštarina!
Pošaljite mi odmah

Danas naručiš, utorak 20.08 dobivaš!

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje. Cijena važi za paket proizvoda i knjige

Ne propusti ovu sjajnu priliku i uzmi jedan od naših ekskluzivnih paketa iznenađenja za samo 5.97€, čija je minimalna vrijednost u redovitoj prodaji 30€.


Narudžba

100% sigurna kupovina

Dostava za 3-4 radna dana

DPD

44 dana povrat novca