3 u 1 alatka za popravku spojeva - Fix3it

Uklanjanje dotrajalog silikona i zatvaranje pukotina u 1 potezu

43.98 €
21.99 €

PLAĆANJE POUZEĆEM

Besplatna poštarina

Potpuno sigurna kupnja uz mogućnost povrata bez pitanja

Profesionalni set Fix3it za popravku fuga, spajanje i brtvljenje spojeva u domu i drugim objektima

Lijepljenje i pečaćenje fuga u vašem domu nikad nije bilo jednostavnije. Zahvaljujući Fix3it profesionalnoj alatki, koja je pomoćno sredstvo prilikom rada s brtvilima, popravka spojeva nikad nije bila lakša i brža!

MULTIFUNKCIONALNI DIZAJN

Ova 3 u 1 alatka predviđena je za rad sa silikonom. Ima nožić za uklanjanje dotrajalog brtvila, lopaticu za dodatno struganje i čišćenje, kao i vrh s različitim nastavcima za završnu obradu novog brtvila, odnosno silikona, koji služi za poravnanje silikona pri ispunjavanju pukotina.

5 NASTAVAKA ZA KUTOVE

U pakiranju dobivate i 5 zamjenjivih nastavaka za kutove različitih profila. Stavite odgovarajući profil nastavka na vrh alatke koji služi za završnu obradu i poravnanje i počnite gletovati novo brtvilo.

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI

Ovo pomoćno sredstvo za brtvljenje izrađeno je od visokokvalitetnog materijala. Čvrsti i izdržljivi nožić je toliko jak da može ukloniti svako brtvilo s rubova, a lopatica na alatki savršeno očistiti i pripremiti površinu za novo brtvilo.

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Ova višenamjenska alatka za zatvaranje spojeva ima udobnu ergonomsku dršku koja je prilagođena ljudskoj šaci. To znači da je s njom lako rukovati tijekom izvođenja popravaka. Jednostavno sastružite nožićem staro brtvilo, očistite lopaticom sve nečistoće, nanesite novi sloj silikona i poravnajte nastavkom za kutove.

Vaša kutija za alat obradovat će se Fix3it alatki za dobivanje savršenih rubova!

Uspješno i uredno sredite sve spojeve i fuge, zatvorite pukotine u 1 potezu, osigurajte svoj dom i učinite ga ugodnim mjestom za boravak.

ALATKU MOŽE KORISTITI SVATKO

Fix3it alatku za popravku spojeva može koristiti bilo tko – iskusni majstori kojima je majstoriranje posao, ali i hobisti koji obavljaju sitne popravke u svom domu. Idealna je pomoć kada trebate srediti stare ili odraditi potpuno nove spojeve i fuge.

OLAKŠAVA SVE POPRAVKE

Vaša tuš-kabina pušta vodu kroz spojeve zbog dotrajalog brtvila koje više nije funkcionalno? Nikakav problem! Brzo i lako sastružite s rubova stari silikon pomoću ove alatke i ispunite ih novim brtvilom kako bi dobro dihtovali.

UŠTEDA NOVCA, VREMENA I PROSTORA

Ne morate kupovati 3 različite alatke da biste uspješno premostili rascjep između dvije komponente objekta. Sada sve to možete postići Fix3it alatkom za popravku spojeva u domu i drugim objektima, ali i uštedjeti novac, vrijeme i prostor u kutiji za alat.

3 u 1 alatka za popravku spojeva - Fix3it

Još samo 5 artikala na zalihi Prodan 71 komad u posljednja 24 sata 150 ljudi trenutno gleda ovaj proizvod

Oslobodite mjesto u svojoj kutiji za alat kupovinom Fix3it alatke. Jedna multifunkcionalna alatka zamijenit će 3 druge što će posebno obradovati majstore koji vrše sitne i krupne popravke u domu i van njega.

Proizvod nije dostupan u trgovinama!
Ocjena 4,7 / 5
Količina:

1x  21.99€ /kom

Top odabir

2x  14.99€ /kom

Super ušteda

3x  12.66€ /kom

43.98€
21.99€
Besplatna poštarina

Tehničke specifikacije:

Opis:

Fix3it - multifunkcionalna 3 u 1 alatka za popunjavanje spojeva i rascjepa je „must have” u svakoj torbi za alat. Zapečatite sve spojeve u svom domu korištenjem silikona i ove alatke za urednu obradu brtvila.

Materijal:

Kombinacija metala i visokokvalitetne plastike.

Paket:

U pakiranju dolaze Fix3it alatka za popravku spojeva i 5 trokutastih nastavaka različitih profila.

Upotreba:

Koristi se za uklanjanje starog, dotrajalog brtvila i pripremanje rubova za brzo i uredno nanošenje novog.

Način upotrebe:

Sastružite staro brtvilo sa spojeva pomoću nožića na alatki i uklonite ostatke brtvila lopaticom. Nanesite novi sloj silikona na spoj, stavite na vrh za završnu obradu silikona odgovarajući profil nastavka i poravnajte rubove!

100% kupovina bez rizika

Možete nam vratiti proizvod i vratit ćemo vam vaš novac, bez dodatnih pitanja.

Kamo da pošaljemo Vašu narudžbu?

Obrazac za narudžbu

44-dnevno jamstvo na povrat novca

U slučaju da proizvod iz bilo kojeg razloga ne ispunjava tvoja očekivanja, jednostavno nam se javi i vratit ćemo ti novac.
1x

 21.99€ /kom

Top odabir
2x

 14.99€ /kom

Super ušteda
3x

 12.66€ /kom

Kontakt podaci
Obavezno unijeti ime i prezime
Obavezna informacija
Adresa dostave
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija
Obavezna informacija

Paket se dostavlja iz EU skladišta

Obavijest o isporuci

Unatoč izvanrednim okolnostima naša trgovina posluje normalno. Međutim, zbog povećanog broja narudžbi kuriri kasne s pravovremenom dostavom. Zato očekuj da će pošiljka stići kasnije od predviđenog. Ubrzano radimo na rješavanju ovog problema. Hvala i nadamo se da ćeš nas podržati te preuzeti svoj paket čak i ako kasni.

¡Tu pedido está protegido contra el coronavirus!

Realizamos entregas seguras sin contacto y respetamos todas las medidas de protección que suponen el uso de mascarillas y guantes. Además, regularmente realizamos la desinfección de manos, paquetes, depósitos y otros espacios. Debido a todos estos protocolos, pueden ocurrir demoras y les agradecemos su compresión.

43.98 € 21.99 € -%
Besplatna poštarina!
Pošaljite mi odmah

Danas naručiš, utorak 23.07 dobivaš!

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje. Cijena važi za paket proizvoda i knjige

Ne propusti ovu sjajnu priliku i uzmi jedan od naših ekskluzivnih paketa iznenađenja za samo 5.97€, čija je minimalna vrijednost u redovitoj prodaji 30€.


Narudžba

100% sigurna kupovina

Dostava za 3-4 radna dana

DPD

44 dana povrat novca